Puzsér úr segget nyal

orbansegg.jpgHangzatos cím:  A pszichopaták betörése   - lám, az mno is kritizálja a politikai elitet. Nem tudom megítélni, a szerző nem szenved-e a címben lévő zavarban, de azt tudom, hogy politikusoknak elég könnyen osztogatják ezt a jelzőt.

Ami igazán gyanús: A pszichopaták első betörési kísérlete a hazai politikába Gyurcsány Ferenc és Kóka János személyéhez fűződik. Most hanyagoljuk, hogy egy nem pszichiáter képzettségű vajon képes-e arra, hogy objektív véleményt nyilváníthasson - s látszólag polkorrekt, hiszen kap a másik oldal is. a baloldal kártyavárként omlott össze, és az országot politikai kontroll nélkül szállta meg a Fidesz, melynek soraiban a közéleti pszichopaták sokkal tehetségesebb csoportja várt hatalomra készen. A sav módjára maró cinizmus, ami Gyurcsány kormányzása idején még kivételes volt, Habony és Lázár Magyarországán már szabály.

Ki hiszi el, hogy ez egy olyan ország, ahol Orbánnak, Kövérnek szava sincs? Puzsér szerint csak az a gond, hogy a jó király rossz alattvalókat állított pozícióba?

Címkék: Napi